Izdelava brizgalnih orodij predstavlja pomemben delež našega proizvodnega programa. Na osnovi načrta, risbe izdelka ali 3D modela, ki nam ga posreduje kupec ali pa ga izdelamo sami, pripravimo metodologijo izdelave, ki je osnova za načrtovanje orodij. Po potrebi lahko izdelamo tudi računalniško simulacijo, ta nam pa pomaga pri hitrejši optimizaciji orodij in skrajšujejo čas izdelave.

Orodja preizkušamo v lastni orodjarni ali pri kupcu, doma pa lahko izdelamo tudi večje ali manjše serije izdelkov. Prednost takšne ponudbe vidimo v tem, da s tem dosegamo visoko kvaliteto in zagotavljamo možnost takojšnje uporabe orodja v serijski proizvodnji.

Kupcem nudimo pomoč pri razvoju novih plastičnih izdelkov v skladu z njihovimi zahtevami in željami. Strankam poleg brizganja izdelkov nudimo tudi razvoj novosti ter tehnično podporo. Več kot 20 let izkušenj, znanj, moderne tehnologije in proizvodnje nam omogoča , da se hitro prilagodimo tudi najzahtevnejšim zahtevam kupca pri izdelavi izdelkov.

 

Dejavnosti oddelka orodjarne:

  • Razvoj
  • Projektiranje
  • Izdelava orodij za brizganje plastičnih mas do velikosti 1000 x 800 x H mm
  • Servis in vzdrževanje orodij

 

Pri delu so uporabljeni najsodobnejša numerična krmiljenja z najnovejšo CAD/CAM programsko opremo.

Od ideje do rešitve.

Stopite z nami v stik:

Kontaktni obrazec

Tel: +386 (02) 82 80 700

Email: info@polovsek.si
polovsek@polovsek.si

E-pošta

Naročila


Operacijo vzdrževanje Sistema vodenja kakovosti ISO 9001:2015, vzdrževanje Sistema ravnanja z okoljem ISO 14001:2015 delno financira Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

Naložbo VAVČER ZA PRIDOBITEV CERTIFIKATOV sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).


OBVESTILO za pridobljena sredstva iz strani države

 

Naziv operacije: Ponovni zagon proizvodnje podjetja Anton Polovšek s.p.

Kratek opis operacije: 

Razmere epidemije COVID-19 so nam onemogočile izvedbo nekaterih investicij v posodobitev proizvodne opreme. Izključno za potrebe ponovnega zagona podjetja po epidemiji COVID-19 je v operacijo vključena nabava dveh novih strojev, in sicer:

  • CNC Potopni erozijski stroj in
  • Stroj za brizganje izdelkov iz plastike ENGEL

Glavni namen/cilj operacije: Glavni namen oz. cilj operacije je prilagoditev proizvodnje na zahtevnejše izdelke, zagotoviti stroškovno optimizacijo  ter omogočiti doseganje rokov v najzahtevnejših pogojih dela.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za financiranje spodbud za ponovni zagon poslovanja podjetij v obmejnih problemskih območjih.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

 

Kontakt

Tel.: +386 (0)2 82 80 700

E-pošta: 

info@polovsek.si
polovsek@polovsek.si 

Naročila: narocila@polovsek.si

Kontaktni obrazec

 

 

Facebook

© 2017 ORODJARSTVO POLOVŠEK | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM