Orodjarstvo

Izdelava brizgalnih orodij predstavlja pomemben delež našega proizvodnega programa. Na osnovi načrta, risbe izdelka ali 3D modela, ki nam ga posreduje kupec ali pa ga izdelamo sami, pripravimo metodologijo izdelave, ki je osnova za načrtovanje orodij.

Preberi več

Plastika

Sodobni trendi prilagajanja željam kupcev so narekovali posodobitev ponudbenih procesov, zaradi česar so v Orodjarstvu Polovšek v letu 1997 pričeli tudi z izdelavo končnih izdelkov – to je proizvodnja izdelkov iz brizganih plastičnih mas.

Preberi več

Razvoj

Zavedamo se, da sta dober CAD in CAM razvoj temelj za kvalitetna orodja, zato imamo na oddelku CAD-CAM več delovnih postaj in usposobljenega kadra, ki jim namenjamo največjo pozornost.

Preberi več

Zakaj bi izbrali Orodjarstvo Polovšek?

Kvaliteta izdelkov, kratki dobavni roki ter maksimalna prilagojenost potrebam kupcev so za nas samoumevne zahteve. Z znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in vrhunsko tehnologijo želimo izpolnjevati vse potrebe naročnikov, uresničiti najzahtevnejše ideje in pri tem dosegati najvišjo kakovost.

O podjetju Kontakt

Poslanstvo in vizija podjetja Orodjarstvo Polovšek

Ker se še kako zavedamo, kako pomembna je prilagojenost do kupcev, jim nudimo storitve od ideje do končne serijske proizvodnje izdelkov.

Zaradi lastnega razvoja, konstrukcije ter izdelave orodij lahko stranki ugodimo ideje še tako zahtevnih izdelkov. Partnerjem omogočamo tudi brizganje izdelkov iz plastičnih mas, ter morda kasnejše potrebne dodelave kot so sestavljanje izdelkov, tampotisk, …

Stremimo k skladnemu razvoju kupčevih potreb in interesov vseh udeležencev v naših delovnih procesih proizvodnje orodij za brizganje plastike in izdelavo brizganih plastičnih izdelkov.

 

Preberi več

Kontakt

Tel.: +386 (0)2 82 80 700
Fax: +386 (0)2 82 80 710

E-pošta: info@polovsek.si 

Naročila: narocila@polovsek.si

Kontaktni obrazec

 

Facebook

© 2017 ORODJARSTVO POLOVŠEK | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM